Információcsere

összefogás kell

2010.04.11. 09:47 karnyujtasnyibalaton

ÖSSZEFOGÁS KELL, HOGY EGY MÁS IDŐPONTBAN SIKERÜLHESSEN!

A Boglári Általános Iskola diákjai 2009.október 28-án tették közzé a Balaton Ünnepével kapcsolatos kezdeményezésüket, melyben csatlakozásra hívták fel, a balatoni települések önkormányzatainak, önkormányzati intézményeinek, civil szervezeteinek, egyeseületeinek vezetőit.

Iskolánk  felhívását megerősítette, a program támogatására vállalkozott Balaton Fejlesztési Tanács vezetője dr. Suchman Tamás, aki március 16-al jelölte meg a csatlakozás végső határidejét.

Köszönettel tartozunk azoknak a balatoni településeknek, akik azonosulni tudtak a KARNYÚJTÁSNYI BALATON  elnevezésben rejlő szimbolikus tartalmakkal, és kifejezték a kezdeményezéshez történő csatlakozási szándékukat.

K Ö S Z Ö N J Ü K:

 Balatonfűzfőnek

Balatonfürednek

Csopaknak

Balatonalmádinak

Gyenesdiásnak

Vonyarcvashegynek

Paloznaknak

Balatonlellének

Balatonedericsnek

Balatonfenyvesnek

Balatonmáriának

Balatonkeresztúrnak

Fonyód, Mátyás Király Gimnáziumnak

Balatonszemesnek

Balatonszentgyörgynek

Badacsonytördemicnek

Siófoknak

Balatonföldvárnak

Balatonszárszónak

Alsóörsnek

Zánkának

Szigligetnek

Ábrahámhegynek

Balatonszabadinak

Szántódnak

Badacsonytomajnak

Tihanynak

Balatonboglárnak

A felhívásunkban is megfogalmaztuk, hogy ez a nagyszabású kezdeményezés csak a balatoni települések, és a Balatont szerető emberek összefogásával valósulhat meg. Szívből reméljük, hogy az alábbi települések felelős vezetői is átérzik felhívásunkban foglaltak megvalósulásának közösségépítő erejét, a KARNYÚJTÁSNYI BALATON  program pozitív üzeneteit, és egy más időpontban kezet nyújthatunk egymásnak.

Az alábbi településekről várjuk a kedvező visszajelzéseket: BALATONGYÖRÖK, KESZTHELY, BALATONVILÁGOS, ZAMÁRDI, BALATONBERÉNY, FONYÓD, BALATONRENDES, ASZÓFŐ, RÉVFÜLÖP, ÖRVÉNYES, BALATONUDVARI, BALATONAKALI, BALATONSZEPEZD, KŐVÁGÓŐRS, BALATONRENDES, BALATONAKARATTYA.

 A boglári diákok, tanárok és szülők nevében: Gáligné Pintér Zsuzsa

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: összefogás kell

A bejegyzés trackback címe:

https://karnyujtasnyibalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr361911297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása